Voorbereiden op het najaar

Het is al snel duidelijk als u naar buiten kijkt, de temperaturen dalen, de wind blaast net wat harder en de kans op een plensbui is groter geworden. Het is najaar. Misschien bent u geen fan, maar dat betekent niet dat u niet meer naar buiten kunt gaan. U kunt met onze promotionele najaarsproducten goed uit de voeten, en zo bent u bestand tegen elke onverwachte weersverandering.

 

 Omkeerbare paraplu’s

Gun uw personeel of uw zakelijke relaties een droge oversteek van de auto naar binnen toe met een handige omkeerbare paraplu. Deze paraplu’s zijn vanuit de auto langs het portier te openen en garanderen dat u niet nat wordt als u naar buiten stapt. Door het design wordt deze binnenstebuiten uitgevouwen.

Voor ons aanbod kunt u kijken in onze webshop van Paraplu’s.

Of lees verder op onze informatiepagina.

Parka’s en Poncho’s

Als u op de fiets zit is een paraplu’s niet de meest praktische oplossing, stelt u zich voor dat u fietst met regen en veel wind. Dan vind u de oplossing in parka’s en poncho’s. Deze jassen houden u niet alleen droog, maar ze zitten ook nog eens lekker. U kunt deze gemakkelijk laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, vanaf voordelige tarieven. Kijkt u voor ons aanbod in onze webshop van parka’s of poncho’s voor de mogelijkheden.

jas

Jassen

Wanneer de temperaturen echt gaan dalen in het najaar kunt u altijd nog een warme jas aantrekken, deze zijn erg geschikt om te laten bedrukken, waardoor u of uw personeel gemakkelijk herkent wordt. Zo houden uw medewerkers een professionele uitstraling wanneer de werkkleding niet meer zichtbaar is. Er is een varierend aanbod van jassen, in verscheidende kleuren voor zowel heren als dames. Ook leveren wij een aantal kindermaten, kijkt u in onze webshop voor het aanbod onder jassen bedrukken.

 

 

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een offerte laten opmaken? U kunt ons telefonisch bereiken op 033-4530800 of stuur een email naar: info@relatiegeschenkenamersfoort.nl