Vernieuwd en vergroot aanbod in onze webshop

Onlangs hebben wij ons aanbod van producten vergroot, deze vernieuwing draagt bij aan de diversiteit aan het totale aanbod van producten. Wij hopen u hiermee beter te kunnen helpen met wat u zoekt.

 

Variatie

Om onze variatie te vergroten hebben wij nieuwe leveranciers in ons aanbod opgenomen. Een aantal van deze leveranciers bieden een variatie aan producten en merken over de hele breedte van onze categorieën. Andere leveranciers zetten in op een enkel producttype, zoals textiel en kleding. Deze specialisatie drukt zich uit in de kwaliteit van hun aanbod.

polo tee jays

Tee Jays

De webshop van HJW Promotions is uitgebreid met nieuwe leveranciers en merken. U vindt nu bijvoorbeeld ook kleding van Tee jays in onze webshop. Tee jays is een Deens kledingmerk wat net even wat luxer en modieuzer is. Doordat dit merk een kleiner aanbod van producten heeft, uit dit zich in de kwaliteit en de gedetailleerde afwerking. Ga voor ons Tee jays assortiment naar de pagina Tee Jays.

Vraag ook naar onze mogelijkheden met andere merken.

 

Kerstpakketten

Vergeet u niet om uw kerstpakketten te bestellen, misschien heeft u al een idee of geeft u dit liever uit handen? Wij verzorgen kerstpakketten voor elk budget en met verschillende en soms verrassende thema’s. U kunt ook iets anders geven door bijvoorbeeld tastings weg te geven. Dit zijn buisjes of kleine porties van exclusieve producten. Denkt u aan likeuren zoals cognaq of whiskey, of thee, olijfolieën en chocolade.

Kijkt u voor ons aanbod in onze gespecialiseerde webshop.

kerstpakketten

Voor vragen of een offerte kunt u ons telefonisch bereiken op 033- 453 0800, of stuur ons een Email naar: info@relatiegeschenkenamersfoort.nl