Over ons

Relatiegeschenken Amersfoort
Uw partner in relatiegeschenken en meer.

Wie zijn wij?

Bij ons is (bijna) alles mogelijk, dankzij jarenlange ervaring in het leveren en bedrukken van relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfskleding kunnen wij u helpen met de juiste keuzes te maken als het gaat om relatiegeschenken en promotieartikelen. Onze core business is al jaren lang het bedrukken van textiel & kleding. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van T Shirts, borduren van poloshirts, jassen, caps.
Maar wij doen natuurlijk veel meer, bijvoorbeeld het produceren en leveren van Custom made producten. Deze promotieartikelen kunnen in de vorm van uw bedrijfslogo geproduceerd worden. Denkt u aan; keycords, memoblokken usb sticks en soortgelijke promotieartikelen en relatiegeschenken kunnen wij speciaal voor u vanaf relatief kleine aantallen produceren.

Wij onderscheiden ons door mee te denken met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk voor u en uw doelgroep. Wij ondersteunen en adviseren u over de drukwijze op uw gekozen product. Uiteraard kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden aan relatiegeschenken en promotiematerialen. Alles uit voorraad geleverd, zoals zichtbaar is in onze webshop, met uitzondering van custom made producten natuurlijk.

Voor een persoonlijk advies zijn wij bereikbaar op: 033-4530800 of stuur ons een email naar info@relatiegeschenkenamersfoort.nl

Uiteraard bent u ook op afspraak welkom in onze showroom.

Webshop

Relatiegeschenken Amersfoort,
Uw partner in relatiegeschenken en meer…

<- Terug