Webcam covers voor uw privacy

Webcam covers voor uw privacy

Maakt u zich zorgen over uw privacy? Deze vraag wordt steeds vaker gesteld, en dit thema duikt ineens overal op. Veel mensen hebben een stukje papier over de webcam van de laptop of smartphone, omdat ze bang zijn bekeken te worden door hackers of spionagediensten. Al langere tijd bestaat er een prachtige oplossing, welke ook de mogelijkheid biedt voor een beetje promotie. De webcamcover beschermd uw medewerkers of relaties om bekeken te worden via de webcams.

 

Dankzij het schuifje kan de webcam nog steeds gebruikt worden als u een videogesprek voert. Na het gesprek kunt u de webcam gewoon weer afdekken. Er is voldoende ruimte voor bedrukking zodat het logo van uw organisatie goed zichtbaar is. Webcam covers beschadigen uw laptop of smartphone niet. Vanwege het platte design kunt u het deksel van de laptop goed sluiten, en de webcam blijft ook onbeschadigd. De webcam cover is een buitengewoon mooie kans om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd de veiligheid en privacy van uw medewerkers of relaties te waarborgen.

Voor het aanvragen van een offerte, of vragen over de mogelijkheden van webcam covers, neemt u contact met ons op via 033 453 0800 of stuur een E-mail naar info@relatiegeshenkenamersfoort.nl

Wilt u meer weten over webcam covers en vele andere producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

[mc4wp_form id=”726″]

This entry was posted in Bericht.