Paasgeschenken, Gewoon chocolade en snoepgoed, of toch ‘groen’?

Paasgeschenken, Gewoon chocolade en snoepgoed, of toch ‘groen’?

Het is bijna zover, het voorjaar en Pasen liggen in het verschiet. De paaseieren liggen nog net niet -of wel- in de winkels. Overal wordt versiering aangeboden om uw huis weer voorjaars-proof te stylen. Hoogste tijd om uw personeel, klanten of relaties in het voorjaarszonnetje te zetten!

Wilt u met Pasen een passend geschenk voor uw relaties of personeel geven? Met Relatiegeschenken Amersfoort is personalisatie van verpakkingen mogelijk. Wij dragen de zorg voor het proces van begin tot eind, het enige wat u hoeft te doen is onze catalogus te bekijken en een keuze maken uit ons assortiment van paasgeschenken.

Ons aanbod in een catalogus

Wij hebben een catalogus waarin u een select overzicht kunt vinden van ons assortiment. Natuurlijk kunnen wij niet ál onze paas- en voorjaarsproducten hierin verwerken. Mocht u onverhoopt niet kunnen vinden wat u zoekt? Dan staan wij voor u klaar om u persoonlijk te helpen met uw wensen. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op 033- 453 0800, of via Email: info@relatiegeschenkenamersfoort.nl.

Onze catalogus, in PDF, kunt u inzien via Deze link. Of klik op de afbeelding hiernaast.

Eerlijk en Verantwoord

U kunt voor de klassieke chocolade paashaas of eieren kiezen, welke allebei zeker in de smaak zullen vallen. Bij Relatiegeschenken Amersfoort staan wij voor kwaliteit en service. Daarom proberen wij zo veel mogelijk chocolade met UTZ CERTIFIED certificering in ons assortiment aan te bieden. Als u hierover vragen heeft, helpen wij u graag verder om een verantwoorde keuze te maken. Zo geeft u als bedrijf een eerlijk en verantwoord paasgeschenk aan uw relaties en klanten.

Een tijd van kansen en mogelijkheden

Chocolade is natuurlijk de hoofdmoot met Pasen, maar dat hoef niet. Zo bieden wij u ook verschillende soorten snoepgoed en andere etenswaren aan. Voor groene voorjaarsproducten zoals bijvoorbeeld bloembollen kunt u ook bij ons terecht. Pasen is een zichtbaar feest, zo ziet u versiering in openbare gebouwen, of kinderen die paaseieren zoeken. De paaseieren die op de balie of op tafel staan als grijpgoed. Met al deze scenario’s liggen kansen met betrekking tot het verspreiden van uw bedrijfsnaam en bekendheid. Zo geeft u bijvoorbeeld zakjes of doosjes met eitjes cadeau aan een klant in uw eigen unieke verpakking, of u laat deze als attentie aan uw relaties verzenden.

Speciale Paasgeschenken of bijzondere wensen?

Wanneer u een relatiegeschenk of attentie wilt geven, maar nét even iets anders? Dan bieden wij op aanvraag custom made producten aan, welke wij voor u laten produceren. Speciale wensen met personalisatie van producten zijn geen ongewoon verzoek bij ons, en wij helpen u graag om uw wensen te laten verwezenlijken.

U kunt voor persoonlijk advies contact opnemen. Wij zijn bereikbaar op ons telefoonnummer: 033-453 0800, of Email naar info@relatiegeschenken.nl