Goede voornemens? Lekker binnen blijven

Goede voornemens in 2018, misschien toch liever binnen blijven?

We zitten al een ruime twee weken in het nieuwe jaar, U heeft ongetwijfeld goede voornemens, of misschien doet u er niet aan mee. Over het algemeen gaan de meeste voornemens over meer bewegen, gezonder leven of zelfontwikkeling. Waar de één in de kou buiten begint met hardlopen, probeert de ander juist sociale contacten te verbeteren.

In gure weersomstandigheden met veel regen en wind blijft u natuurlijk veel liever binnen, en dat snappen wij. Daarom willen wij een aantal producten uitlichten die juist in deze tijd van het jaar weer steeds vaker gebruikt worden.

Bordspellen, Gezellig!

Bordspellen worden weer populair, zo blijkt dat steeds meer mensen ouderwets om tafel gaan met een hapje en een drankje en zo met vrienden, familie of het gezin een avondje lekker binnen blijven. Niet alleen worden oude spellen weer uit de kast gehaald en afgestoft, ook er zijn de laatste jaren steeds meer nieuwe en leuke spellen uitgekomen. Waar markten weer aantrekken liggen natuurlijk ook kansen voor u. Zo kunt u verschillende spellen laten lasergravuren of bedrukken, en deze omzetten in promotiematerialen voor uw organisatie. Van veelzijdige 6 in 1 spelendozen tot poker sets.

Deze producten vind u in onze webshop

Tafelvoetbal

De tafelvoetbalcompetities uit de jaren 80 worden allang niet meer geëvenaard, maar toch vind er een stijging in populariteit aan. voornamelijk op bedrijven wordt er in de pauze menig potje tafelvoetbal gespeeld. Dit is een actieve en vooral plezierige manier van ontstressen en afleiding vinden op de werkvloer. Omdat mensen helemaal in het spel opgaan vergeten ze even het werk, waardoor ze met een frisse geest weer aan het werk gaan en zo de productiviteit verhogen. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk ook dat de onderlinge relaties op de werkvloer versterken, maar bij intense kampioenschappen en competitiviteit is rivaliteit ook geen uitzondering!

Deze mini-tafelvoetbalset kunt u op elk vlak oppervlak kwijt voor een snel potje.

Dit product vind u hier in onze webshop.

 

Natuurlijk willen wij u zo goed mogelijk en persoonlijk advies geven over relatiegeschenken of promotieartikelen. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken op 033 453 0800 óf stuur een email naar info@relatiegeschenkenamersfoort.nl