Productverzending

Relatiegeschenken Amersfoort kan uw bestelling snel leveren binnen Nederland en in België. Onbedrukte artikelen kunnen in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd worden, mits voor 11.00 uur besteld. Om zeker te zijn van de levertijd kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen, of om een express zending af te spreken.
De bedrukte relatiegeschenken worden na akkoord van de digitale drukproef, normaal gesproken binnen 2 weken geleverd. Indien u een snellere levering wenst dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Verzendkosten

De verzendkosten kosten zijn afhankelijk van het product, welke u kunt vinden op de orderbevestiging of offerte. U kunt deze ook vooraf bij ons opvragen.

Annuleringen

Bij een annulering, voordat wij met het bedrukken zijn begonnen, worden de reeds gemaakte onkosten zoals voorbereidingskosten en verzendkosten, alsnog aan u gefactureerd. Ook de eventuele kosten van het terug in voorraad nemen worden in rekening gebracht. Reeds bedrukte artikelen kunnen niet meer worden geannuleerd en moeten worden afgenomen en voldaan.