Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte voor een relatiegeschenk is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij leveren standaard en custom made producten, die zowel met als zonder opdruk te verkrijgen zijn.
Natuurlijk is een relatiegeschenk of een promotie artikel een persoonlijk product. Daarom leveren wij ook persoonlijke service met een persoonlijke offerte. U kunt ons telefonisch bereiken via 033-4530800 of u kunt een email sturen naar info@relatiegeschenkenamersfoort.nl.

Bedrukken van relatiegeschenken

Standaard producten met opdruk zijn gemakkelijk te bestellen vanuit de webshop. U kiest het gewenste aantal producten,de opdruk en u vraagt een offerte aan. Het enige wat wij nodig hebben is een afbeelding van het te drukken logo. Voorafgaand aan het drukwerk sturen wij u een digitale sample toe ter goedkeuring. Wij houden u tijdens het productieproces op de hoogte van de voortgang en de te verwachten levertijd.

Custom made

Zoekt u een specifiek product? Dan kunnen wij ook custom made producten voor u laten produceren. U kunt met ons een afspraak maken zodat wij u persoonlijk kunnen helpen, dit kan eventueel ook telefonisch. Wij begeleiden u bij het proces om het juiste relatiegeschenk voor u te vinden.

 

Spoed en express zendingen

Heeft u op korte termijn promotieartikelen nodig voor een evenement of uw klanten? Dan kunt u tegen meerprijs voor een express zending kiezen. Voor de mogelijkheden en de levertijden kunt u dit het beste telefonisch aanvragen.

 

U kunt eenvoudig uw relatiegeschenken met of zonder opdruk bestellen via onze webshop
Hoe het bestelproces in zijn werk gaat kunt u hier lezen:   Bestelproces

Voor persoonlijk contact kunt u ons telefonisch bereiken via 033-4530800 of u kunt ook een email sturen naar info@relatiegeschenkenamersfoort.nl